Selecteer een pagina

Sporthal

Sporthal de Sândobbe

Een schitterende plek om te sporten

Sporthal de Sândobbe staat in het prachtige dorp Koudum in het zuidwesten van de provincie Fryslân (Friesland).  S.V. Oeverzwaluwen dankt de naam aan de eerste bewoner van de voormalige zandafgraving ‘De Dobbe’, waar ‘Vendu Tivoli’ met het sportveld werd gevestigd.

De OMNI Sportvereniging Oeverzwaluwen is een bloeiende vereniging en beschikt dus ook over een prachtig mooie ruime sporthal met geweldige faciliteiten, met een gezellige kantine en terras voor “de evaluatie” na de sportactiviteiten.

De hal is geschikt voor 3 volleybal velden, of 1 zaalvoetbalveld, of 7 badminton velden, of 3 tennis velden, inclusief een ruim aanbod aan sport toestellen.

RESERVEREN
Heeft u vragen of wilt u reserveren, het beheer is namens de OMNI Sportvereniging Oeverzwaluwen “in handen” van Bertha van der Veen. Je kunt haar bereiken op nummer 06-11263101 of je stuurt een mailtje naar sporthal@oeverzwaluwen.nl ons adres is:

De Sândobbe
Dominee L Tinholtstraat 5
8723 CW Koudum
Telefoon / 06-11263101

Nieuws

Rinnie Schreur.

Met groot verdriet nemen wij afscheid van

Rinnie Schreur

Hij heeft veel betekend voor de sportvereniging Oeverzwaluwen. Jarenlang was hij de drijvende kracht op velerlei gebied, zoals het Sweltsje, de kantine, sporthalbeheer enzv.

We zullen zijn inzet, betrokkenheid en gezellige aanwezigheid enorm gaan missen bij alle afdelingen van onze sportvereniging.

Namens de OMNI, afdelingen en alle betrokkenen van de sportvereniging Oeverzwaluwen wensen wij de kinderen en kleinkinderen en verdere familie en vrienden, veel sterkte toe voor de komende tijd.

TARIEVEN
Genoemde prijzen zijn in euro’s, per uur, inclusief btw.

Eigen afdeling, maandag tot en met zondag.
1/3 hal €8,=    2/3 hal €16,=    hele hal €24,=

Sportverenigingen, bonden, clubs, culturele verenigingen, maandag tot en met zondag.
1/3 hal €11,=    2/3 hal €22,=    hele hal €29,=

Particulieren, maandag tot en met zondag.
1/3 hal €21,=    2/3 hal €42,=    hele hal €55,=

Commercieel gebruik, maandag tot en met zondag.
Hele hal €100,=

Sporthal

Meer informatie over de sporthal en hoe deze te reserveren zie je op de pagina