Selecteer een pagina

Doet jouw club of vereniging mee met de JSA2024 en willen jullie €1.000 euro extra verdienen? Ga dan op zoek naar de gouden JSA munten!

De komende weken zijn er, in het noorden van Nederland, drie gouden JSA munten te vinden. Elke munt is €1.000 euro waard. Die €1000 extra komt boven op het bedrag dat de vereniging met de reguliere JSA munten in het filiaal bij elkaar spaart! Kalvijn én het Poiesz duo Dennis & Kaylee zullen in verschillende video’s hints geven over de locatie van de gouden munt. Deze worden gedeeld op onze social media kanalen. Daarnaast delen we in het laatste filmpje een codewoord, om de munt vrij te spelen heb je dit codewoord nodig.

Wat moet je doen?

Hou onze Facebook, Instagram en Tiktok in de gaten voor video’s met hints. Op het moment dat jullie mogen gaan zoeken (woensdag 14.00 uur) plaatsen we de laatste video met de exacte locatie én het codewoord van die week. Ga zo snel mogelijk naar de locatie en geef daar het codewoord door aan de Poiesz medewerker.

Zijn jullie als eerste? Dan hebben jullie €1.000 euro gewonnen voor jullie club of vereniging! Zijn jullie nét te laat? Niet getreurd! De teams die als 2e, 3e, 4e en 5e aankomen maken kans op extra munten.

Belangrijk om te weten:

– Deelname is alleen voor deelnemende verenigingen van de JSA 2024.

– Er komen drie hints per munt.

– Elke club of vereniging kan één keer een munt claimen.

– Als er meer dan één vereniging zich als eerste meldt op de eindlocatie, zal er ter plaatse een benaderingsvraag worden gesteld.