Selecteer een pagina

Voor de bekendmaking van het “Sweltsje fan it jier” was gisteren de gelegenheid voor Piet om dit jaar een Oeverzwaluwen lid van de afdeling tennis te mogen huldigen, namelijk Angeline Hanenberg.

De motivatie voor het voordragen van Angelina staat hieronder.

Angeline is een inspirerende en zeer actieve voorzitter, waardoor het clubplezier op de afdeling tennis zeer groot is. Zij neemt heel veel op zich(zelf) (regelen van uitwisselingstoernooien met Workum en Stavoren; regelen van zaaltennis in de winter; e.d.) maar zorgt er door haar inspirerende houding ook voor dat een grote groep vrijwilligers met plezier bezig is met tennis zelf maar óók met de randzaken. Zoals zeer goed onderhouden tennisbanen, een goed lopende kantine (met omzet en schoonmaak). Met dit jaar ook een stoot vrijwilligers voor een waar toernooi van een hele week begin juli. Zonder het enthousiasme van Angeline zou dit alles niet of moeilijk gebeuren allemaal.

Namens alle Oeverzwaluwen leden Angeline van harte gefeliciteerd.

Een uitgebreid verslag van afdeling tennis kunt u hier lezen.