Selecteer een pagina

Op donderdagmiddag 18 augustus is er van 13:00 tot 17:00 uur een groots Panna Knock Out Toernooi in Koudum. Het is een activiteit van de gemeente Súdwest-Fryslân die onder de titel ‘Simmer yn Súdwest’ in de zomervakantie allerlei sportieve, culturele en gezellige activiteiten organiseert. Het Panna Knock Out Toernooi is bestemd voor de jeugd van 6 tot 16 jaar en vindt plaats op het terrein van Oeverzwaluwen Voetbal aan de Tinholtstraat in Koudum. Het evenement is gratis, maar wie mee wil doen moet zich wel van te voren opgeven. 

Opgeven voor dit evenement kan via https://survey.sudwestfryslan.nl/aanmeldformulier

Panna Knock Out toernooien zijn niet alleen spectaculair, het brengt jongeren bij elkaar die elkaar inspireren, motiveren en tegelijkertijd de strijd met elkaar aangaan om de prijzen! Naast dat elke toernooiwinnaar een prijs krijgt, kwalificeert de winnaar zich voor het NK, waar hij of zij zelfs een ticket naar het EK of WK kan winnen! Voor deelnemers is dit een geweldige kans om zijn of haar skills te laten zien aan de wereld. 

Op het evenement zal ook wereldkampioen Panna Easy Man een show geven. Hij is een van de wereldtoppers op het gebied van panna. Met zijn unieke looks en skills maakt hij van elke gelegenheid een echte show. Hij is één van de besten ter wereld als het gaat om één tegen één voetbal. Ook heeft hij zijn skills al over de hele wereld mogen vertonen in landen als Mexico, India, de VS, Bahrein, Duitsland en Dubai. En op donderdag 18 augustus is Easy Man dus in Koudum!