Selecteer een pagina

Op de familiedag die afgelopen zaterdag werd gehouden, van afdeling voetbal werd dit jaar het “Sweltsje van it jier 2022” uitgereikt!

De voorzitter van de OMNI, Piet Zonderland, mocht de bekendmaking doen.

De titel ging dit jaar naar Jorden Hettinga. Jorden zet zich al heel wat jaren vrijwillig in voor de voetbalclub en is daardoor ook unaniem gekozen. Jorden is zeer betrokken en gedreven en heeft een positieve instelling en is tevens al vele jaren spelend lid.

Jorden zet zich met name in voor de jeugd, nu als leider, maar heeft ook training gegeven en is voortrekker bij het kaboutervoetbal. Bovendien is hij lid van de jeugdcommissie en is elk jaar weer druk met de indeling van de teams.  Bovendien is hij altijd bereid om han -en spandiensten voor de club te doen. Een welverdiend Sweltsje fan it jier!

Jorden was blij verrast en had dit zeker niet aan zien komen en vind dat hij zelf nog maar “even” aan de slag is binnen de club.

Gefeliciteerd met de titel!