Selecteer een pagina

Het demissionair kabinet heeft in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus maatregelen aangekondigd voor de sport, om het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken. De vanaf 19 december geldende maatregelen blijven tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 van kracht. 

Met uitzondering van de zwembaden voor de zwemlessen (A,B,C) zijn alle binnensportlocaties dicht en blijven buitensportlocaties tussen 05.00 en 17.00 uur onder voorwaarden geopend. Voor jeugd tot en met 17 jaar is sporten op buitensportlocaties mogelijk tussen 05.00 en 20.00 uur.

De horeca op sportaccommodaties is gesloten en wedstrijden zijn alleen toegestaan in topsportcompetities, zonder publiek. Buiten in de openbare ruimte sporten is ook na 17.00 uur, onder voorwaarden, toegestaan.