Selecteer een pagina

We hebben als omni-sportvereniging weer een geweldig bedrag mogen ontvangen via de actie die georganiseerd is door de Rabobank. Geweldig dat zo veel mensen gestemd hebben voor de sportvereniging Oeverzwaluwen. Hieronder de reactie die we hebben gekregen van de Rabobank.

Beste relatie,

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Sneek-ZuidwestFriesland hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.


Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!
 
Naam: S.V. Oeverzwaluwen Hoofdbestuur
Bestedingsdoel: Diverse doelen, waar onder werven van nieuwe leden.
Bedrag: € 851,60


Deze financiële bijdrage maken wij binnenkort over naar NL91RABO0333504690 zoals opgegeven bij de inschrijving.

De volledige uitslag vind je terug op onze website. Hier vind je ook een videoboodschap van Erben Wennemars, onze ambassadeur van Rabo ClubSupport.

Rabo ClubSupport is meer dan een bedrag ‘in de clubkas’; het is dé manier van Rabobank om verenigingen te helpen naar een toekomstbestendig bestaan. Met geld, maar zeker ook met kennis en netwerk. Dát is Rabo ClubSupport! Want iedereen verdient een club!