Selecteer een pagina

Zoals elk jaar doet de afdeling volleybal mee met de goede doelen loterij “Grote clubactie”. Begin
september worden de loten onder de senioren teams verdeeld. De jeugd teams en oudste mini’s krijgen
machtigingen boekjes zodat ze niet met geld over straat hoeven. Elk team krijgt een aantal straten
toegewezen waar deze loten t.w.v € 3 er stuk verkocht kunnen worden.
Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor online verkoop. Door middel van de een link naar een persoonlijke verkoop pagina van de loten van Oeverzwaluwen volleybal kunnen loten verkocht worden. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld familie en vrienden enthousiast gemaakt worden om loten te kopen.
https://lot.clubactie.nl/lot/sportvereniging-oeverzwaluwen/30362
De opbrengst van deze loterij komt voor 80% ten goede aan volleybal en is onderdeel van een aantal acties door de leden om de opbrengsten en kosten in evenwicht te houden. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een prijs voor het bestverkopende team!
De actie start vanaf 18 september 2021.