Selecteer een pagina

in samenwerking met

Zaterdag 3 juli om 13:00 uur gaan we los dankzij de geweldige organisatie van de gezamenlijke OMNI-Oeverzwaluwen afdelingen, in samenwerking met Sport34, die een fantastische mooi programma voor iedereen hebben gemaakt met:

Voor de jonge dorstlessers gedurende de middag limonade en ijs, en aansluitend voor iedereen muziek, BBQ, bekendmaking “sweltsje fan it jier” etc. etc kortom veel te veel om op te noemen, dus kom gewoon meedoen, supporteren, genieten, wat dan ook, iedereen is van harte welkom.

IEDEREEN IS WELKOM (ook niet leden), EN MEEDOEN IS GRATIS.


klapstuk

De Koudumer Kampioenschappen Buikglijden (beter bekend als de KKB)
voor de leeftijd van 0 – 100 jaar, start om ongeveer 15:30 uur.

Wanneer:zaterdag 3 juli.
Hoe laat:vanaf 13:00 uur.
Voor wie:voor alle Koudumers van jou tot oud.
Waar:sportvelden bij sporthal de Sândobbe.