Selecteer een pagina

Informatie zomerpas Koudum, mei 2021

Beste leden van Sportvereniging Oeverzwaluwen,

Deze zomer is het net als andere jaren speciaal voor de leden van Oeverzwaluwen voetbal, volleybal en gymnastiek mogelijk om een zomerpas aan te schaffen. Deze pas biedt de mogelijkheid om in de maanden juni, juli en augustus vrij te tennissen op de drie gravelbanen van Tennisvereniging Oeverzwaluwen (Galamalaan 2).
De kosten van de zomerpas zijn € 20. Bij de aankoop van de pas ontvang je tegen betaling van € 10 borg een sleutel van het tenniscomplex. Deze sleutel geeft alleen jou toegang tot de tennisbanen en het clubgebouw; het is dus niet de bedoeling om anderen toegang tot de tennisbanen te verschaffen.

De zomerpas en de sleutel van het tenniscomplex kunnen afgehaald worden bij: Agatha Miedema, Zwarteweg 20 in Koudum. Tel. 0514-521909 of mail: agatha-miedema@ziggo.nl N.B. De sleutel dient in de week na 1 september weer ingeleverd te worden.

Vrij tennissen kan op tijdstippen dat niet alle banen in gebruik zijn door ‘gewone’ leden van de tennisvereniging. In principe zijn er in de zomermaanden geen competitiewedstijden, waardoor er heel vaak banen vrij zijn. Ook liggen de lessen op maandagavond in de zomervakantie stil. Wel zijn er – normaal gesproken – eind juni/begin juli clubkampioenschappen. Uiteraard dien je je te houden aan de algemene coronamaatregelen en de maatregelen speciaal geldend voor ons tennispark.
De regels hangen op borden aan het hek van het tennispark en staan op de website van Oeverzwaluwen Tennis. Dat betekent ook dat van te voren een baan gereserveerd moet worden via

https://www.supersaas.nl/schedule/Tennis_Oeverzwaluwen/Tennisbanen_reserveren .