Selecteer een pagina

Beste Oeverzwaluwen leden.

Voor de ALV dinsdag 23 februari 2021  om 20:00 is gekozen om dit via MS-Teams te laten plaats vinden.
Om hierbij “aanwezig” te kunnen zijn moet je reserveren, de vraag is hoe doe je dat?

Gelukkig is dit simpel, dit doe je door een mailtje te sturen naar secretaris@omni.oeverzwaluwen.nl dan krijg je de agenda en andere stukken welke bij de vergadering nodig zijn, en je krijgt een uitnodiging (linkje) waar je 23 februari op kan klikken zodat je kan deelnemen aan de vergadering.

Wil je niet aan de vergadering deelnemen, maar wel de stukken ontvangen, geen probleem natuurlijk geef dit dan eventjes aan in je mailtje. Hieronder een voorbeeld van hoe je duidelijk aangeeft wat je wilt.

Ik wil WEL mee vergaderen (MS-Teams) – Graag stukken ontvangen.

Ik wil NIET mee vergaderen – maar wel graag alle stukken ontvangen.

Heb je nog vragen, mail deze dan ook naar secretaris@omni.oeverzwaluwen.nl

Gr. dagelijks bestuur OMNI – Oeverzwaluwen.