Selecteer een pagina

En prachtige sportvereniging die Oeverzwaluwen uit Koudum, maar heel nederland zit in een lockdown ook in Koudum, we moeten zo veel mogelijk thuis blijven, zo weinig mogelijk contact met andere mensen om het virus verder te verspreiden. Maar je word steeds onrustiger als Oeverzwaluwen lid, je wilt wel een beetje blijven bewegen, een fikse wandeling (hiking) misschien, of lekker draven (joggen), of een balletje slaan op de tennisbaan buiten (met z’n twee├źn) , of beachvolleybal in de dobbe, de jeugd tot 17 jaar mag een partijtje voetballen buiten op het veld. Maar je mist je teamgenoten, de derde helft, de gezelligheid, voor, tijdens, en na het sporten. Nog even vol houden horen we al zo lang.
We hopen dat we zo snel mogelijk weer terug kunnen naar de normale situatie, met een grap, een sterk verhaal, een drankje, een hapje, en vooral de gezelligheid.

Hou je fit, en hou vol.