Selecteer een pagina

Er is in de media afgelopen tijd aandacht uitgegaan naar het gebrek aan inkomsten vanuit het oud papier voor gemeenten. De gemeente SWF wil de vergoedingen hiervoor stoppen. Dit heeft grote invloed op diverse organisaties waaronder SV Oeverzwaluwen door gebrek aan inkomsten.

Betrokken organisatie muziekvereniging CMV Crescendo Heeg is een petitie gestart welke SV Oeverzwaluwen en Nij Libben van harte ondersteunen. Deze is mogelijk al onder uw aandacht gekomen. De petitie is binnen Koudum al veelvuldig ondertekend, waarvoor onze dank! Mocht u dit nog niet ondertekend hebben dan willen wij uw vragen om dit alsnog te doen via de link hieronder.

Omrop Fryslan heeft gisterochtend, 31 oktober 2020, meegelift met een oud papier kar. Het verhaal achter het oud papier en de invloed op de organisaties en gedachte over hoe oud papier rendabel blijft voor alle partijen zal gedeeld worden via het programma “Hjoed”.