Selecteer een pagina

Volgende maand 18 november om 20:00 uur in de kantine van sporthal de Sândobbe hebben we weer een algemene ledenvergadering waarin alle afdelingen hun jaarverslag, financieel jaarverslag, begroting komend seizoen, geschat aantal leden, contributie verhoging/verlaging, nieuwe voorzitter OMNI, etc. etc.

Vanwege de corona, en de 1,5 meter afstand is er een beperking op de hoeveelheid leden die aanwezig kunnen zijn bij de algemene ledenvergadering dus willen we van te voren weten hoeveel leden bij de vergadering aanwezig willen zijn, maar willen ook ieder lid de kans geven aanwezig te zijn bij de algemene ledenvergadering van de OMNI.

RESERVEREN IS VERPLICHT

Reserveren voor de ALV kun je tot 15 november doen bij secretaris@omni.oeverzwaluwen.nl
Alle informatie die tijdens de vergadering word behandelt kun je aanvragen via jo.folmer@live.nl tot ziens en tot de 18de.

Zijn er meer dan 30 reserveringen, dan wordt de ALV verplaatst naar januari of februari  2021, namelijk de gezondheid gaat voor alles, hier nemen wij geen risico’s in.

Klik hier voor de agenda.